Covid-19 | Alle informatie vind je hier!

Covid-19 | Alle informatie vind je hier!

Covid 19, bereikbaar, Optiek dutrannoit
WIJ ZIJN BLIJ OM JULLIE WEER TE ZIEN! Je leest het goed, Optiek Dutrannoit is weer open. Ons team neemt hierbij natuurlijk de nodige maatregelen. Samen maken we er een leuk weerzien van. Hieronder leggen we even de meest gestelde vragen in verband met de corona-maatregelen op een rijtje.

EVEN SAMENVATTEN
In deze, toch wel vreemde, periode hanteren we allemaal de corona-maatregelen. Hieronder even kort samengevat hoe we dit aanpakken. Verder vind je de meest gestelde vragen in verband met de optiekzaak in deze corona-periode.

  • Hanteer de 1,5 meter regel
  • Maximaal 4 klanten in de winkel
  • Draag zoveel mogelijk een mondmasker
  • Ontsmet uw handen bij het binnenkomen en verlaten van de winkel
  • Wij zijn blij om jullie weer te zien!

OPENINGSUREN?
Die blijven hetzelfde als voordien! (En deze vind je hier: Contact) Je moet geen afspraak maken op voorhand, iedereen is gewoon weer welkom in de winkel. Let wel op! Wij houden ons ook aan de gekende 1,5 meter regel. Er mogen maximum 4 klanten tegelijk in de winkel.

MONDMASKER EN HANDGEL?
Wij raden aan een mondmasker te dragen wanneer u naar de winkel komt. In de winkel voorzien wij voldoende handgel om u handen te ontsmetten bij het binnenkomen.

BRILLEN PASSEN?
Alle brillen die gepast worden, moeten aan de kant blijven liggen. Na het passen verzamelt ons team de gepaste brillen en deze worden dan grondig gesteriliseerd met specifieke toestellen hiervoor. Zo kan u met een gerust hart onze brillen passen.

ALLEEN NAAR DE WINKEL?
We raden aan om zoveel mogelijk alleen naar de winkel te komen. Dit zodat we de andere klanten ondertussen ook kunnen verder helpen. Er zijn natuurlijk situaties waar je liever niet alleen komt. Dit is helemaal geen probleem!

VRAGEN?
Aarzel niet! Ons team staat steeds tot uw dienst. Je kan ons steeds telefonisch bereiken, via mail, en nu ook weer in de winkel!

 

Tot binnenkort!,

Michel, André, Martin en Kit

 

 

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak en kom gerust naar onze winkel. 


Maak een afspraak