TIP | Anti-damp glazen

TIP | Anti-damp glazen

Anti-aandamp glazen, antidamp, dampende glazen,
Het raadsel van deze corona-periode: Hoe doe je dat, een mondmasker en een bril?

Anti-damp glazen zouden de oplossing zijn. Wel, ze bestaan én ze werken! De optifog brillenglazen bestaan al even, maar nog nooit was er zoveel vraag naar. Optifog brillenglazen voorkomen dat de glazen aandampen. Dit is mogelijk dankzij een hydrogiele coating. Dit wordt gecombineerd met de gekende visuele prestaties van essilor-glazen en voila... Hét anti-aandamp glas dat we nu allemaal willen.

ONDERHOUD
Om de werking van de optifog glazen te behouden, dienen de glazen dagelijks opgepoetst te worden met een specifiek brillendoekje. Zo'n doekje dien je elke 3 maanden te vervangen, je krijgt ze gratis bij jou Optifog glazen bij Optiek Dutrannoit. Verder hebben deze brillenglazen geen specifiek onderhoud nodig. Maar hanteer steeds de gebruikelijke bril-vriendelijke tips:

  • Reinig de bril met een brillenspray en een microvezel doekje - en dus nooit met je t-shirt of keukenrol!
  • Zet je bril op en af met beide handen - zo voorkom je dat je beentjes scheef gaan staan
  • Laat je bril nooit achter op het dashboard van de auto - hier wordt het veel te warm en dit beschadigd de ontspiegelingslaag
  • Bezoek regelmatig Optiek Dutrannoit - wij geven je bril met plezier ene groot onderhoud ;)

ANTI-DAMP SPRAY?
Helaas, wij hebben gezocht,... maar niets gevonden. De anti-damp sprays die we vinden zijn niet zo effectief als de echte optifog glazen. Wat ze wel doen is de bril correct reinigen met een extra licht anti-damp effect. Geen wereld van verschil, maar wel al merkbaar! Zo kan je ook jou huidige bril een beetje damp-vrij houden. Kom zeker langs in de winkel voor meer uitleg!

Tot binnenkort,
Michel, André, Martin en Kit

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak en kom gerust naar onze winkel. 


Maak een afspraak