Brillenglazen voor je digitale leven

Brillenglazen voor je digitale leven

Werken, chatten en whatsappen, tv-kijken, online lezen, mobiel shoppen, … We zijn urenlang aan onze beeldschermen gekluisterd – zowel voor het werk als ter ontspanning. Onze digitale levensstijl heeft helaas een keerzijde. Vaak en van dichtbij naar een beeldscherm staren, vergt (te) veel van onze ogen. Resultaat: je ervaart oogstress.

Typische gevolgen daarvan zijn hoofdpijn, een troebel zicht, vermoeide ogen en zelfs nekpijn. Op lange termijn zou het zelfs kunnen leiden tot macula-degeneratie: een ongeneeslijke aandoening met (gedeeltelijke) blindheid tot gevolg.

Gelukkig bestaat er een oplossing om oogstress te verzachten: speciale Eyezen-brillenglazen die het schadelijke blauwviolette licht filteren. De glazen zorgen enerzijds voor bescherming. Anderzijds garanderen ze een scherper zicht zodat je ogen zich minder moeten inspannen. 

Wil jij ook van de lusten van je geconnecteerde leven genieten zonder de lasten? Optiek Dutrannoit heeft de oplossing in huis! Ga gerust langs voor persoonlijk advies op maat van jouw noden. En keer huiswaarts met innovatieve brillenglazen die de risico’s van beeldschermgebruik in de kiem smoren.

Voorwaarden aangeboden voor actie Eyezen: €100 korting op een paar Eyezen glazen

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak en kom gerust naar onze winkel. 


Maak een afspraak