ACTIE | Gratis zonneglazen

ACTIE | Gratis zonneglazen

Zonneglasactie, gratis zonneglazen, zonnebril, korting, opticien
Corona of niet... de zomer komt eraan! En wanneer de zon gaat schijnen... inderdaad, dan schijnt ze vaak in uw ogen. Bescherm je ogen door een kwalitatieve zonnebril te dragen. En kwaliteit tegen een scherpe prijs? Die vind je bij Optiek Dutrannoit, want onze jaarlijkse zonneglas-actie is er weer: GRATIS* zonneglazen op sterkte bij aankoop van een zonnebril.

GRATIS ZON?
Voor de zon kunnen wij niet zorgen, maar wel voor het optimale visuele comfort! Het dragen van zonneglazen is enorm belangrijk om onze ogen te beschermen tegen overvloedige UV-stralen. Dit geldt zeker ook bij laaghangende zon. Wist je trouwens dat in de winter de laaghangende zon minstens zo gevaarlijk is? Daarom raad Optiek Dutrannoit je aan ook in de winter je zonnebril niet te ver weg te steken.

GRATIS ZONNEGLAZEN* OP STERKTE?
Daar kan Optiek Dutrannoit wél voor zorgen. De actie is heel simpel: bij aankoop van een montuur (min. €129) krijg je de zonneglazen op sterkte cadeau! Kleine lettertjes; helaas kunnen wij niet alle soorten van zonneglazen gratis aanbieden. Buiten de gekende zonneglazen zijn er ook nog spiegelglazen, zonneglazen in bijzondere kleuren, zeer sterk verdunde zonneglazen,... In deze speciale gevallen bekijkt ons team met jou de beste optie. Zodat ook jij met een leuke actie van de zon kan genieten.

TOF MONTUURTJE?
Jazeker! Bij Optiek Dutrannoit zorgen we voor een uitgebreide en steeds wisselende collectie van monturen. Dit is niet anders bij de zonnebrillen. Gekende merken zoals Ray-Ban, Dior, Chanel, Oakley... maken standaard een deel uit van ons gamma. Daarbuiten kunnen wij met trots nog een heleboel andere unieke merken tonen, maar dat doen we het liefst in het het echt. Want een mooi montuur, vind je pas als je hem draagt.

TIP! Wanneer je zonneglazen op sterkte nodig hebt, kan je ook optische monturen omtoveren tot een zon-beschermend pareltje!

Tot binnenkort,
Michel, André, Martin en Kit

* Voor unifocale zonneglazen met zonnefilter. Info en voorwaarden in de winkel

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak en kom gerust naar onze winkel. 


Maak een afspraak