ACTIE | 50% op uw tweede paar

ACTIE | 50% op uw tweede paar

Korting, opticien, bril, 50%
In een nogal - euhm- vreemde periode mogen wij elkaar wel eens extra verwennen. En dat doet Optiek Dutrannoit met een mega-deal! Namelijk, uw tweede bril aan de helft van de prijs! En we hebben het hier dan over montuur en glazen! Ik stel voor: spring eens binnen, en laat je gaan! - Lees ook even hoe wij de corona-maatregelen toepassen en wat jij zelf kan doen om het virus te stoppen https://www.dutrannoit.com/covid-19 - tot binnenkort!

Uw tweede bril, montuur én glazen, aan 50%? Daar zeggen wij volmondig JA op! Team Dutrannoit staat klaar om u te helpen, brede glimlach verzekerd. Maar waarom zou je nu twee brillen nodig hebben? Wij geven hieronder enkele voorbeelden:

ANTI-DAMP GLAZEN
Zeker nu, met mondmaskers, merken we hoe vreselijk irritant het kan zijn. Maar ook wanneer je geniet van een kopje koffie, of een winkel binnen stapt in de winter... Glazen dampen aan.... Gelukkig bestaat er een oplossing! Vraag gerust meer info aan ons team. Zij zullen u met plezier verder helpen!

ZONNEGLAZEN
Corona of niet, de zomer komt eraan! En wanneer de zon gaat schijnen... inderdaad, dan schijnt ze vaak in uw ogen. Bescherm je ogen door een kwalitatieve zonnebril te dragen. En deze mag zeker mooi zijn! Bij Optiek Dutrannoit vind u verschillende modellen, van de nieuwste trends tot de eeuwige klassiekers. Daarnaast slijpen wij ook uw zonneglazen op sterkte, in een overcompleet gamma aan kleuren.

BUREAU-BRIL
Met uw multifocale bril heel de dag op kantoor werken is voor sommige mensen een uitdaging. Bureau-glazen bieden een comfortabele kijk op tussenafstand, waardoor u zonder problemen langere tijd op bureau kunt werken. Optimaal comfort en een optimaal postuur. Dat is de sterkte van deze glazen.

COMPUTERBRIL
Niet te verwarren met de bureau-bril, wel de combineren. Bij een computer bril worden de nefaste blauwe stralen tegen gehouden. De straling komt uit digitale schermen, en kan onze ogen vanbinnenuit beschadigen. Dankzij deze bescherming behoud je een natuurlijk slaap-en-waak ritme, heb je minder last van droge ogen of hoofdpijn na computer werk en bescherm je jezelf tegen vroege netvlies problemen.

RESERVE BRIL
Het is natuurlijkgeen overbodige luxe, een reserver bril. Want wat als er iets gebeurd met je bril nét op dat moment dat het echt niet mocht gebeuren? Daarnaast is het in vele landen verplicht om een reserve-bril in de wagen te hebben. Onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Italië en de Scandinavische landen hanteren deze regel. Een reserve bril kan je dus vaak uit de nood helpen!

ANDERE MOGELIJKHEDEN?
Niemand is gelijk, dat weten we allemaal. Doordat iedereen zijn dagelijks ritme anders is, en elk van ons andere visuele behoeften heeft, is het onmogelijk te zeggen dat er 1 oplossing is. Ons team is gespecialiseerd in het uitzoeken naar welke bril het beste werkt voor jou. Specifiek voor jou wensen. Misschien was het juist een leesbril, sportbril, auto-bril....

 

Tot binnenkort,
Michel, André, Martin en Kit
 

Hoe kunnen we u helpen?

Op zoek naar een nieuwe bril? Wij helpen u graag verder.
Maak een afspraak en kom gerust naar onze winkel. 


Maak een afspraak