Optiek Dutrannoit in Hoeilaart: innovatie, kwaliteit en service met een grote glimlach!

Sinds 22 augustus 1986 kun je bij Optiek Dutrannoit terecht voor persoonlijk advies over alles wat verband houdt met beter zien.

Michel Dutrannoit, zaakvoerder, verwelkomt je graag samen met Jimmy Raskin en Céline Lacroix in de winkel in het centrum van Hoeilaart. De zaak werd eind 2011 volledig vernieuwd. Alle drie geven we je als gediplomeerd opticien – optometrist deskundig advies over monturen, verschillende soorten glazen, contactlenzen, low vision-hulpmiddelen, hoorapparaten van Lapperre en dergelijke meer.

Een bezoek aan de oogarts is natuurlijk altijd aan te raden, maar voor een oogmeting kun je steeds bij ons terecht. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing voor je visuele behoefte. Je ogen zijn kostbaar. Ze wensen op een rustige, gezonde manier te kijken. Dankzij de professionele aanpak en zin voor kwaliteit ben je bij Optiek Dutrannoit aan het juiste adres voor een ontspannen zicht. Bij een vrijblijvend bezoek aan de winkel kun je bovendien rekenen op een warme ontvangst in je eigen spreektaal (Nederlands, Frans of Engels).

Bij Optiek Dutrannoit kun je terecht voor:

  • Een grote collectie optische monturen en zonnebrillen van bekende merken in alle prijsklassen. Deze collecties kiezen we zorgvuldig voor je uit op beurzen in binnen- en buitenland, zoals o.m. in Parijs, Milaan en Munchen. Samen met jou zoeken we naar het ideale montuur dat beantwoordt aan je persoonlijkheid en je budget. Voor de beste prijs geniet je van een uitstekende service tijdens en ook na je aankoop.
  • Onze ervaring als opticien. We monteren je glazen met precisie en kennis van zaken in ons atelier. We gebruiken enkel de beste glazen en voor progressieve glazen opteren wij uitsluitend voor topmerken zoals VARILUX, ZEISS, RODENSTOCK, HOYA,…
  • Wens je gepersonaliseerde multifocale glazen, dan passen we die graag voor je aan met het video-centreersysteem Visioffice. Zo kunnen we echt maatwerk leveren met glazen die punt per punt geslepen worden, rekening houdend met je persoonlijke sterkte, maten, montuur, enz.
  • Oogmetingen uitgevoerd door gediplomeerde opticiens en optometristen.
  • Een uitgebreid assortiment contactlenzen. We passen de comfortabelste contactlens voor je optische correctie aan, o.a. sferische lenzen, al dan niet gekleurd, voor ver of nabij of multifocale contactlenzen.
  • Een uitstekende service en klantendienst: 3 jaar garantie in geval van breuk of diefstal van je multifocale glazen. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Bovendien zijn kleine herstellingen, onderhoud en reiniging van je bril gratis. Zelfs indien je nog geen klant bent bij Optiek Dutrannoit kun je bij ons terecht voor een kosteloze reiniging in een ultrason bad, vervanging van de neussteunen en de aanpassing van je montuur.
  • Een assortiment optische instrumenten, verrekijkers, wekkers met of zonder weerstation, vergrootglazen, een stijlvol koordje voor je montuur, enz.

Ons team

Michel, Céline en Jimmy staan steeds voor je klaar met hun gespecialiseerd advies inzake optiek en contactlenzen.

personeel2

Michel Dutrannoit

Opticien – Optometrist

 

personeel3

Céline Lacroix

Opticien – Optometrist

 

personeel1

Jimmy Raskin

Opticien – Optometrist